18.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα δεδομένα για Ποντένσε και Γιόβετιτς ενόψει Μπάτσκα Τόπολα

Ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που έγινε επίσημη η αναβολή της 14ης αγωνιστικής, εστιάζει την προσοχή του κατευθείαν στο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με την Μπάτσκα Τόπολα στον Πειραιά που θα κρίνει τη συνέχεια της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία απέναντι στους Σέρβους για να κρατηθούν στην τρίτη θέση του ομίλου τους και να συνεχίσουν στα playoffs του Conference League. Με τον Κάρλος Καρβαλιάλ πλέον στον πάγκο, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν από την Παρασκευή (8/12) την προετοιμασία τους για το ματς της επόμενης Πέμπτης στο φαληρικό γήπεδο, με τον Ντάνιελ Ποντένσε να ταλαιπωρείται ακόμα από το χτύπημα που είχε δεχθεί στο ματς με τη Φράιμπουργκ για την πέμπτη αγωνιστική αλλά να εκτιμάται ότι θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μέσα στις επόμενες μέρες.

Έτσι, το πιο πιθανό είναι να υπολογίζεται κανονικά από τον Πορτογάλο προπονητή για το πολύ σημαντικό ματς με την Τόπολα, το οποίο τρέχει να προλάβει και ο Στέφαν Γιόβετιτς, που υπέστη θλάση στην τελευταία προπόνηση πριν τη Φράιμπουργκ.

Ο Μαυροβούνιος φορ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημά του, αλλά εφόσον μπει στις προπονήσεις από εβδομάδα, όπως εκτιμάται ότι θα συμβεί, τότε θα βρίσκεται σίγουρα στην 20άδα και από εκεί και πέρα θα είναι στα χέρια του Καρβαλιάλ αν θα τον χρησιμοποιήσει, ανάλογα με το πώς θα κυλήσει το ματς.

Παράλληλα, εκτός μέχρι τις αρχές του νέου έτους θα παραμείνουν οι Σκάρπα, Φρέιρε και Πορόσο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς