16.7 C
Athens

Βόμβα Μπέου για το ΠΑΟΚ – Βόλος: «Υποψιαζόμαστε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα»

Ο ιδιοκτήτης του ΝΠΣ Βόλου έριξε βόμβα για υποψία παράνομου στοιχηματισμού στο ματς της Τούμπας, που στιγματίστηκε από τα διαιτητικά εγκλήματα του διαιτητή Ευαγγέλου, ο οποίος άνευ λόγου και αιτίας ακύρωσε το γκολ του Μωραΐτη

Σε δήλωση – βόμβα για το ΠΑΟΚ – Βόλος προχώρησε ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας, Αχιλλέας Μπέος, που κάνει λόγο για υποψία παράνομου στοιχηματισμού και για στήσιμο αγώνα στην Τούμπα, μετά τα εγκληματικά λάθη Ευαγγέλου που ακύρωσε χωρίς λόγο και αιτία το καθαρό γκολ του Μωραΐτη.

 

Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο ΝΠΣ Βόλος θα καταθέσει μήνυση στους διαιτητές του αγώνα, που αυτή την περίοδο απέχουν μαζικά από τη δράση ελέω των απειλών στον Τάσο Παπαπέτρου μετά το επεισοδιακό Βόλος – Ολυμπιακός, με τη σφαγή των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου στον Ρ/Σ Metropolis:

Για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ – Βόλος και το ακυρωθέν γκολ του Μωραϊτη:

«Διαιτητική αλητεία που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας οι ισχυροί και όλοι οι άλλοι να πάνε να… Ηταν ένα παιχνίδι χαρά του ποδοσφαίρου, άσε το να παιχθεί, είναι υγεία να κερδίζει και ο αδύνατος, δεν θέλει το ποδόσφαιρο να κερδίζουν μόνο οι ισχυροί. Εχω δώσει εντολή να υποβάλλουν μήνυση στους διαιτητές. Υποψιαζόμαστε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα, αυτή είναι δουλειά της δικαιοσύνης να το διερευνήσει, πως τα έπαιξαν, που τα έπαιξαν, αν βγήκε όπως λένε 1/1. Δεν είναι δουλειά μου να πω τι έγινε, αλλά της δικαιοσύνης να κάνει επιτέλους τη δουλειά της και να μας πει αν κάποιος έπαιξε το παιχνίδι και να υπάρχει συμμετοχή των διαιτητών με τη συμπεριφορά τους».

Για τους ρέφερι Ευαγγέλου και Περράκη: «Πώς το είδαμε όλοι και δεν το είδαν αυτοί; Ευαγγέλου και Περράκης στην άκρη, να έρθουν νέοι χωρίς εξαρτήσεις. Σύσσωμοι όλοι στην Τούμπα έλεγαν κανονικό γκολ είναι δήμαρχε. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Φάνηκε να υπάρχει δόλος και σκοπιμότητα, φαίνεται να υπάρχει συντονισμός και να είναι μιλημένοι. Αυτός είναι ο λόγος που έρχονται ξένοι διαιτητές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς