21.6 C
Athens

Μαρτίνς: «Σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Μπέτις αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς

Στη σημασία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό το γεγονός να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να ξεκινήσει με νίκη την προσπάθειά του στους ομίλους του Europa League  απέναντι στην Μπέτις αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς:

«Σίγουρα ο αντίπαλος είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Δίχως αμφιβολία θα πρέπει να βγούμε για τη νίκη. Σημαντικό το ποιός θα έχει τον έλεγχο. Η Μπέτις θα είναι επικίνδυνη και είναι γρήγορη ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες αλλά και έμπειρους. Έχουν κάνει και πολύ ποιοτικές μεταγραφές. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας που παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο μας και επίσης έχουμε ποιότητα. Θα είναι ένα ματς με ισορροπία και υψηλής ποιότητας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο και να προσέξουμε πολύ.». τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το πόσο θεωρεί ότι πρέπει  να ξεκινήσει καλά ο Ολυμπιακός ο Πέδρο Μαρτίνς επεσήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις με νίκη σε τέτοια διοργάνωση. Η ομάδα που θα κερδίσει θα πάρει βοήθεια και βαθμολογική και ψυχολογική. Είναι πολύ σημαντικό να αρχίσεις με νίκη. Οι ομάδες είναι… παρόμοιες. Με κοινά χαρακτηριστικά και ποιότητα. Θα είναι ένα ματς με ισορροπία. Η ομάδα που θα έχει περισσότερη υπομονή όταν δεν θα έχει την μπάλα θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Πρέπει να έχουμε υπομονή.»

Όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε:

«Σπουδαίες και μεγάλες αλλαγές δεν θα δείτε. Θα έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές διότι υπάρχουν παίκτες που έχουν καταπονηθεί. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο αλλά κάποιες μικρές αλλαγές θα γίνουν. Θα παίξουν όσοι παίκτες είναι στην πιο καλή κατάσταση.»

Ερώτηση στον Μαρτίνς για πιθανή αλλαγή σχήματος επειδή η Μπέτις παίζει με τρεις πίσω και… γεμίζει το κέντρο:

«Όχι. Όσον αφορά στο σύστημα και την φιλοσοφία. Έτσι θα συνεχίσουμε όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Οι αλλαγές θα έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα και όχι το σχήμα.»

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς