22.4 C
Athens

Στις 424 οι προσαγωγές της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη

Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 424 προσαγωγές για τα επεισόδια έξω από το «Μ. Μερκούρη» και μένει να εξακριβώσει πόσοι από αυτούς εμπλέκονται στα όσα έγιναν και οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό 31χρονου αστυνομικού

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης, που οδήγησε το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το Λιγκ Καπ ανδρών σε οριστική διακοπή.

«Υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε»: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού στα επεισόδια στο Ρέντη

Αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό, αναπτύχθηκαν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις γύρω από το δημοτικό γυμναστήριο.

Και παρά το γεγονός ότι τα έκτροπα σημειώθηκαν σε απόσταση από το δημοτικό γυμναστήριο, επετράπη η έξοδος από αυτό μόνο σε γυναίκες και ανήλικα, καθώς και σε γονείς οι οποίοι ήταν εμφανές ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στα επεισόδια.

 

Στη συνέχεια έγιναν σωρηδόν 424 προσαγωγές στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, με το επιχείρημα της εξακρίβωσης στοιχείων, με στόχο τον εντοπισμό όσων εμπλέκονται στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Άγνωστο παραμένει μέχρι το πρωί της Παρασκευής, αν κάποιες εκ των προσαγωγών έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς