24 C
Athens

Συντριβή για τους Νέους της ΑΕΚ

Βαριά ήττα με 6-0 από τον Άγιαξ γνώρισε η Κ-20 της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του UEFA Youth League

Τραυματική ήταν για την ομάδα Νέων της ΑΕΚ η εμπειρία της παρθενικής τους συμμετοχής στο Youth League. Απέναντι στην φημισμένη Ακαδημία του Άγιαξ, οι κιτρινόμαυροι δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την συντριβή με 6-0
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι για τους Ολλανδούς τα έξι γκολ πέτυχαν έξι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με άμεση συνέπεια να γνωρίσουν την βαριά ήττα.
Οι νεαροί παίκτες του Αίαντα έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 3-0, αφού μέχρι τη λήξη του σκόραραν επίσης οι Νούνελι και Γένσεν.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη.

Ο Χάνσεν στο 66′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 4-0, για να έρθει στο επόμενο λεπτό (67′)ο Ντεστ να πετύχει το 5-0. Το τελευταίο τέρμα για το 6-0 πέτυχε ο Ουνουβάρ στο 84′

Άγιαξ (Τζον Χάιτινχα): Ελ Μάαχ, Φαν Χέλντερεν, Χ. Μαντούρο, Μπότμαν (72′ Ντάγκλας), Κέμπερ, Κ. Τίμπερ (72′ Αμπίντ), Νούνελι (66′ Ντεστ), Γένσεν, Μπρόμπεϊ (61′ Χάνσεν), Εκελενκαμπ, Κουν (71′ Ουνουβάρ)

ΑΕΚ (Γιώργος Σίμος): Γκίνης, Σταμούλης, Μαλισσόβας (46′ Ποζατζίδης), Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Μπογκντάνι (65′ Πετούσης), Σαρδέλης (34′ Τσέλιος), Τάμπας, Χριστόπουλος (78′ Πατρινός), Μπότος, Μαχαίρας (78′ Μάρκου)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς