18.6 C
Athens

Λόπεθ: Σεβόμαστε την απόφαση των διαιτητών για την αποχή

Ο Άνχελ Λόπεθ έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Βόλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε αισιόδοξος για τον επαναληπτικό λόγω του ότι η διαφορά είναι στο γκολ. Παράλληλα, τόνισε πως σέβεται την απόφαση των διαιτητών για αποχή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, παίξαμε πάρα πολύ καλά και κοιτάξαμε στο πρόσωπο τον ΠΑΟΚ και τελικά ηττηθήκαμε με μόνο ένα γκολ διαφορά. Υπάρχει και συνέχεια με το δεύτερο παιχνίδι που θα δώσουμε στον Βόλο κι, επειδή η διαφορά είναι μόνο ένα γκολ, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: «Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα, είχαμε πέντε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενό μας παιχνίδι κι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, είμαι σίγουρος πως θα δοθούν πολλές ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες στη συνέχεια».

Για το γεγονός πως δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση το σαββατοκύριακο λόγω των διαιτητών: «Οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση των διαιτητών κι ελπίζω ότι στη συνέχεια τα πράγματα θα διορθωθούν για να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς