23.7 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για τον Γουίλιαμ με φόντο την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας

Ο Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου, που ήδη ψάχνεται σε θέσεις που ο Λουτσέσκου ζητά άμεση ενίσχυση

Τον 28χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, Γουίλιαμ, έχει βάλει στο μάτι ο ΠΑΟΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι Ασπρόμαυροι ψάχνονται από τώρα για παίκτες στις θέσεις που χρήζουν άμεσης ενίσχυσης κι ανάμεσα σε αυτές είναι και του δεξιού μπακ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τη Βραζιλία, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη προσεγγίσει την Κρουζέιρο για την περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στον βραζιλιάνικο σύλλογο έως τα τέλη του φετινού Δεκέμβρη.

Αυτό τον κάνει άμεσα διαθέσιμο για όποια ομάδα θελήσει να τον υπογράψει, με τον ΠΑΟΚ να τον έχει ψηλά στη λίστα του, αλλά ακόμα να μην έχει καταθέσει επίσημη πρόταση τόσο στην πλευρά του όσο και σε αυτή της Κρουζέιρο, εφόσον δεν τα βρει απευθείας με τον παίκτη.

Στη Βραζιλία ο Γουίλιαμ ως παίκτης της Κρουζέιρο μετράει 40 συμμετοχές, με απολογισμό 1 γκολ και 4 ασίστ, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στις Βόλφσμπουργκ, Σάλκε και Ιντερνασιονάλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς