19.7 C
Athens

Ολυμπιακός – Προ Ρέκο 10-11: Ο Ντι Φούλβιο στο 1″ χάρισε τη νίκη στους πρωταθλητές Ευρώπης

Σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό κίνητρο (τελευταία αγωνιστική των ομίλων του LEN Champions League) ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 10-11 στην τελευταία φάση του αγώνα στο Παπαστράτειο από την Προ Ρέκο!

Θυμίζουμε ότι από τον όμιλο έχουν προκριθεί αμφότερες οι ομάδες στα προημιτελικά, εκεί όπου θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων και οι δύο καλύτερες θα περάσουν στο Final Four του LEN Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση για τρία οκτάλεπτα, βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με 3 γκολ διαφορά (8-5) με εξαιρετικούς Βάμους και Φουντούλη αλλά οι πρωταθλητές Ευρώπης με αντεπίθεση στην 4η περίοδο και επιμέρους 1-4 προσπέρασαν με τον Πρεσιούτι για πρώτη φορά στην αναμέτρηση (9-10).

Ο Παπαναστασίου ισοφάρισε στα 34″ για το 10-10 αλλά στην τελευταία της επίθεση (1″ πριν την κόρνα της λήξης) η Προ Ρέκο πήρε τη νίκη με το γκολ του Ντι Φούλβιο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟ ΡΕΚΟ 10-11

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 3-2, 3-3, 2-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γκίλλας, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 2, Ζαλάνκι 3, Κανέλλα, Γιούνγκερ 1, Φοντέλι, Πρεσιούτι 3, Ετσενίκε 2, Κοντέμι, Κάκαρης, Γκράτα, Χάλοκ, Νέγκρι

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς