22.7 C
Athens

ΑΕΛ – Ατρόμητος 1-1: Η γκολάρα του Γιουμπιτάνα άφησε τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς (vid)

Το υπέροχο γκολ του Γιουμπιτάνα στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5′) κράτησε όρθιο τον Ατρόμητο στην AEL FC Arena κόντρα στην ΑΕΛ, που είχε προηγηθεί στο 80′ με τον Όγκμποε αλλά στάθηκε άτυχη στο τέλος. Πλέον, τα πάντα αναφορικά με την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, θα κριθούν στη ρεβάνς του Περιστερίου τον ερχόμενο Γενάρη.

Σε ένα μοιρασμένο ματς στη Θεσσαλία, τα πάντα έγιναν στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Αρχικά η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πήρε το προβάδισμα χάρη στο ολέθριο λάθος του Μαρκετζάνι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μάριος Όγκμποε, που με έξυπνο τρόπο ακολούθησε τη φάση, έκλεψε την μπάλα και σκόραρε για το 1-0.

Ωστόσο, λίγο πριν τη λήξη, «at the buzzer» που λένε στο μπάσκετ, ο Γιουμπιτάνα με υπέροχο μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα συστημένη στο βάθος της εστίας των Βυσσινί για το τελικό 1-1. Τα πάντα ανοιχτά στη ρεβάνς του Περιστερίου για τις δύο ομάδες, με φόντο την προημιτελική φάση του θεσμού.

ΑΕΛ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Καλουτσικίδης, Πλέγας, Μαϊδανός, Κοσονού, Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Μπρου, Πεντρόσο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ίλιτς): Μαρκεζιάνι, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Πομώνης, Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα, Κουέν, Ντίρκς, Βαλένσια, Τζοβάρας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς