19.9 C
Athens

Τα πρώτα ονόματα που εξετάζει η Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει τον τραυματία Τερ Στέγκεν

Την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν έχουν ξεκινήσει στην Μπαρτσελόνα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας θα περάσει την πόρτα του χειρουργείο καθώς δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη μέση με τη συντηρητική θεραπεία που ακολούθησε. Έτσι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να χάσει και τη φάση των «16» του UEFA Champions League.

Μπαρτσελόνα: Δεν γλιτώνει το χειρουργείο ο Τερ Στέγκεν, πιθανό να χάσει τους «16» του Champions League

Οι Μπλαουγκράνα έχουν ήδη κάποια ονόματα στη λίστα τους, στην οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα στην κορυφή βρίσκονται οι Νταβίν Ντε Χέα και Άαρον Ράμσντεϊλ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά την αποχώρηση του το περασμένο καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Μάλιστα συνδέθηκε και με τη Νιούκαστλ που έχασε τον Πόουπ με τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός για όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Από την άλλη ο Ράμσντεϊλ θα αποτελέσει παρελθόν όπως όλα δείχνουν από την Άρσεναλ, καθώς ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος που έχασε τη θέση του κάτω από την εστία από τον Νταβίν Ράγια.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς