22.6 C
Athens

Μπακς – Νικς 146-122: Ο Γιάννης έστειλε τα Ελάφια στο Final-4 του Λας Βέγκας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 35 πόντους απέναντι στους Νικς και οδήγησε τους Μπακς στο Λας Βέγκας, όπου θα διεκδικήσουν το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του NBA

Επόμενη στάση Λας Βέγκας για τους Μπακς, οι οποίοι επικράτησαν των Νικς με 146-122 και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του NBA στο Final-4 του in-Season Tournament.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το Μιλγουόκι, που είδε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να στραβοπατάει λίγα λεπτά μετά την έναρξη του ματς και να αποχωρεί δείχνοντας ότι πονάει. Ωστόσο, ο μικροτραυματισμός δεν ήταν αρκετός για να κρατήσει τον Έλληνα διεθνή εκτός γηπέδου: όχι μόνο επέστρεψε, αλλά ήταν εκείνος που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Μένοντας δύο ριμπάουντ μακριά από το triple double, ο Γιάννης πέτυχε 35 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 10 ασίστ, ενώ είχε και 3 κλεψίματα, στέλνοντας τους Μπακς να αντιμετωπίσουν τους Ιντιάνα Πέισερς στον ημιτελικό του Λας Βέγκας τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Συμπαραστάτης του Αντετοκούνμπο ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, που είχε 28 πόντους με 5/7 τρίποντα, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Μαλίκ Μπίσλεϊ με 18 πόντους και 6/10 τρίποντα.

Από τη Νέα Υόρκη ξεχώρισε ο Τζούλιους Ραντλ, ωστόσο οι 25 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί απέναντι στην ομαδική δουλειά των Ελαφιών, που ετοιμάζονται για το Final-4.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 37-35, 75-72, 112-96, 146-122.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς