16.2 C
Athens

Ματέο: Θα παραμείνει σίγουρα κοντά στην κορυφή ο Ολυμπιακός, καταπληκτικός ο Γκος

Ο Τσους Ματέο χαρακτήρισε καταπληκτική ομάδα τον Ολυμπιακό και περιμένει να τον δει σίγουρα στα play offs και πιθανότατα στο Final Four της EuroLeague. Ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε παράλληλα καταπληκτικό παίκτη και σπουδαίο άνθρωπο τον Γουίλιαμς-Γκος και τόνισε πως θα βοηθήσει πολύ τους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός ήταν πέρυσι καταπληκτικός, όμως κατά τη γνώμη μου, θα παραμείνει και φέτος κοντά στην κορυφή γιατί είναι ανταγωνιστικός, γιατί αμύνεται, γιατί οι παίκτες ξέρουν τι θέλει ο προπονητής. Έχει έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη, τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικός χωρίς τον Σλούκα και τον Βεζένκοφ. Σίγουρα θα είναι στα playoffs και μπορεί να φτάσει έως το Final Four.

Ήμασταν αρκετά έξυπνοι σήμερα, με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις μία τόσο έξυπνη ομάδα που παίζει αυτή την άμυνα, δεν δίνει βοήθειες και παίζει σπουδαία στο ένας εναντίον ενός. Παίζει πιο αργά στην επίθεση, αλλά παίζει έξυπνα. Ευτυχώς ήμασταν εύστοχοι κι αυτό μας έδωσε πλεονέκτημα. Ντεκ και Χεζόνια πήραν 19 ριμπάουντ και βοήθησαν τους ψηλούς μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα

Ο Γουίλιαμς-Γκος είναι ένας καταπληκτικός τύπος, είναι πάντα θετικός και θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό να φτάσει ψηλά. Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε, μας βοήθησε πολύ να φτάσουμε πέρυσι στην κορυφή και φυσικά του εύχομαι τα καλύτερα με τον Ολυμπιακό. Θα βοηθήσει πολύ στην άμυνα, στο διάβασμα του παιχνιδιού, θα έχει πάντα το κεφάλι ψηλά, θα κάνει τα λάθη του, αλλά θα βοηθήσει τους πάντες να γίνουν καλύτεροι. Είναι σπουδαίος άνθρωπος»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς