16.9 C
Athens

Ο Ντε Τζέρμπι αποκάλυψε πως συζητάει με την Μπράιτον για νέο συμβόλαιο

Στην αποκάλυψη πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπράιτον για την επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησε ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Η Μπράιτον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού με τη νίκη της επί την ΑΕΚ εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ στην Premier League βρίσκεται στην 8η θέση και παλεύει για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ο Ιταλός τεχνικός που κάθεται στον πάγκο της ομάδας από τον Σεπτέμβριο του 2022 και έχει συμβόλαιο έως το 2026, αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση των Γλάρων ώστε να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά: «Συνήθως δουλεύω για να είμαι χαρούμενος και να το απολαμβάνω και αισθάνομαι πολύ καλά στην Μπράιτον. Έχω μία εξαιρετική σχέση με τους παίκτες, με τον σύλλογο, με τον πρόεδρο Τόνι Μπλουμ, με τον Ντέιβιντ Γουάιρ και όλους όσους δουλεύουν εδώ. Συζητάμε για νέο συμβόλαιο αλλά προς το παρόν υπάρχουν μόνο συζητήσεις, δεν έχει τελειώσει το θέμα.

Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τον στόχο, εάν ο δικός μου είναι ο ίδιος με αυτόν του συλλόγου, θα είναι τιμή για μένα να δουλεύω στην Μπράιτον. Δεν προσπαθώ να φτάσω ένα υψηλότερο επίπεδο. Το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι να δουλεύω σοβαρά, με μία καλή ομάδα, με καλούς παίκτες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς