21.7 C
Athens

Παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Λεμεσού ο Μιλόγεβιτς

Παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Λεμεσού αποτελεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Εθνικός Άχνας, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας προσπάθησε να τον μεταπείσει ώστε να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους συνεργάτες του Νεμπόισα Μιλόσεβιτς, Ιβάν Βούτσετιτς και Μπόγιαν Όφενμπεχερ.

Ευχαριστούμε τον κ. Μιλόγεβιτς για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Την ευθύνη για τις προπονήσεις της ομάδας μας μέχρι την έλευση του νέου προπονητή θα έχουν οι Άγγελος Τσολάκης και Αντρέ Σκέμπρι.

Ακολουθεί η γραπτή δήλωση του κ. Μιλόγεβιτς:

Φίλες και φίλοι του Απόλλωνα,

Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα εγώ και οι συνεργάτες μου από την πρώτη μέρα που ανέλαβα ως τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού.
Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος για τη συνεργασία μου με ένα σύλλογο αυτού του εκτοπίσματος που δυστυχώς δεν είχε τα αποτελέσματα και την κατάληξη που όλοι επιθυμούσαμε.

Δυστυχώς η σκληρή δουλειά που κάναμε εγώ και οι συνεργάτες μου μαζί με τους ποδοσφαιριστές δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα στα οποία στοχεύσαμε.
Ως εκ τούτου δεν είχα άλλη επιλογή από το να αναλάβω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογούσε. Έτσι έμαθα σε όλη την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, να αντιμετωπίζω τις δύσκολες καταστάσεις με ευθιξία και αξιοπρέπεια.

Ο Απόλλωνας είναι ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία και οι μεγάλες ομάδες πάντοτε βρίσκουν τον δρόμο τους. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα επιστρέψει στις επιτυχίες.
Είχα την τιμή να συνεργαστώ με εξαίρετους επαγγελματίες, τόσο στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι όσο και στα γραφεία της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Εύχομαι στον Απόλλωνα, στον κόσμο του και στο προσωπικό του καλή συνέχεια και να περιβάλλονται πάντοτε με υγεία.

Με τιμή,

Βλάνταν Μιλόγεβιτς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς