22.7 C
Athens

Το Μαρούσι χάνει τον Ραντούλιτσα με θλάση για περίπου έναν μήνα

Χωρίς τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θα πορευτεί για περίπου έναν μήνα το Μαρούσι.

Ο Σέρβος σέντερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον έσω λοξό (κοιλιακό).

Ο Ραντούλιτσα αποκόμισε το πρόβλημα από ένα χτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά, με την ομάδα του Αμαρουσίου να αναφέρει στην ανακοίνωση της πως θα απουσιάσει για 3 με 4 εβδομάδες.

Αναλυτικά:

«Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη. Ο Σέρβος σέντερ που δέχθηκε χτύπημα στα πλευρά, αποχώρησε και δεν αγωνίστηκε στην τέταρτη περίοδο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στον έσω λοξό (κοιλιακό). Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ, αναφέρει ότι θα πρέπει να μείνει έξω για 3-4 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Λιμνιάτη για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ και με δεδομένο ότι ακολουθεί διακοπή για το ALL STAR GAME θα δώσει μάχη με το χρόνο μήπως προλάβει το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Εννοείται ότι δεν μπορεί να προπονηθεί και ήδη ξεκίνησε θεραπείες στην προσπάθεια να επισπεύσει αποκατάστασή του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς