17.8 C
Athens

«Ο Αμπέλ Φερέιρα υπογράφει στην Αλ Σαντ και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του κόσμου»

Το κεφάλαιο της Παλμέιρας αναμένεται να κλείσει οριστικά για τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος σύμφωνα με τα Μέσα στη Λατινική Αμερική έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του κι αυτός είναι η Αλ Σαντ όπου σύμφωνα με τον Σέσαρ Λουίς Μέρλο αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του κόσμου!

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι το γεγονός πως πρόκειται για ομάδα του Κατάρ και όχι της Σαουδικής Αραβίας και κατά το ίδιο ρεπορτάζ θα ξεπεράσει ακόμα και τον πιο ακριβοπληρωμένο που είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε (34 εκατ. ευρώ) χωρίς να έχει ένα ρόστερ με τεράστια ονόματα.

Ο άλλοτε κόουτς του ΠΑΟΚ αποτέλεσε τα τελευταία χρόνια στόχο πολύ μεγάλων συλλόγων στον πλανήτη αφού με την Παλμέιρας έχει κατακτήσει 2 Κόπα Λιμπερταδόρες, 1 Κύπελλο Βραζιλίας και 1 πρωτάθλημα ενώ απομένει ένα παιχνίδι και με ισοπαλία θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του 2ου τίτλου του!

Συνολικά σε 229 αναμετρήσεις μέτρησε 133 νίκες, 52 ισοπαλίες και 44 ήττες με τον πρώην προπονητή της Μπράγκα να είναι έτοιμος να εξαργυρώσει τα όσα κατέκτησε και τον έχουν κάνει τον πιο επιτυχημένο Πορτογάλο προπονητή την τελευταία πενταετία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς