15.6 C
Athens

Ματέο: Θα μπορούσε να κερδίσει ο Ολυμπιακός τη EuroLeague πέρσι, από τους καλύτερους προπονητές ο Μπαρτζώκας

Ο Τσους Ματέο μίλησε ενόψει του αγώνα της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα τονίζοντας πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης.

Παράλληλα, ο Ισπανός τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει κερδίσει κάλλιστα τον τίτλο στον περσινό τελικό της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή η εβδομάδα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από εμάς σε δύο παιχνίδια υψηλής έντασης, σε δύο παιχνίδια… κλασικά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, δύο πρωταθλητές Ευρώπης που θα μας φιλοξενήσουν στις έδρες τους και θέλουν να παίξουν καλά μπροστά στο κοινό τους. Περιμένω δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ήταν ο τελευταίος μας αντίπαλος στο παιχνίδι του τίτλου πέρσι.

Πιθανότατα είναι η πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης και αυτήν που παίζει την καλύτερη άμυνα. Την περσινή σεζόν πήραμε τον τίτλο αλλά θα μπορούσαν κάλλιστα να τον κερδίσουν αυτοί. Ο Ολυμπιακός έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης, παίζει ως ομάδα και δε βασίζεται σε μονάδες. Θα έχουμε ένα τρομερά δύσκολο παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς