22.4 C
Athens

Σίκμα: Νιώθω καλά, προσπαθώ να δώσω το καλύτερο δυνατό και στην προπόνηση και στα παιχνίδια

Για το τι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και για την προσωπική του κατάσταση μίλησε ο Λουκ Σίκμα στη Media Day των Ερυθρόλευκων.

Ο Αμερικανός ανέφερε μεταξύ άλλων πως νιώθει καλά και προσπαθεί να δίνει τον καλύτερο του εαυτό τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Ρεάλ παίζει πολύ καλά αυτή τη στιγμή, όπως βέβαια και οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, είναι μια ομάδα με εμπειρία και ταλέντο. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να τους ρίξουμε τον ρυθμό στην επίθεση. Να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα. Παράλληλα, όμως πρέπει να πάμε σε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση και να κοντρολάρουμε το παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Νιώθω καλά. Προσπαθώ να δώσω στην ομάδα ότι μπορώ. Το πρόγραμμα της Euroleague είναι πολύ δύσκολο, όμως προσπαθώ να δώσω το καλύτερο δυνατό και στην προπόνηση και στα παιχνίδια».

Για την αντιμετώπιση του Ταβάρες: «Θα πρέπει να είσαι «παρών». Είναι ένας παίκτης με μέγεθος. Σίγουρα θα κάνει πολλά μπλοκ, θα πάρει πολλά σουτ. Το θέμα είναι να είσαι πνευματικά έτοιμος. Να προσπαθήσεις να τον σταματήσεις και θα πρέπει να μην αφήσεις να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς