19.1 C
Athens

Ο Σουάρες αποχαιρέτησε την Γκρέμιο και ετοιμάζεται να ξαναβρεί τους Μέσι, Άλμπα και Μπουσκέτς

Μια… μικρή Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να γίνει η Ίντερ Μαϊάμι αφού όπως όλα δείχνουν ο Λουίς Σουάρες θα ακολουθήσει τους πρώην συμπαίκτες του Λιονέλι Μέσι, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά εντός έδρας με τη φανέλα της Γκρέμιο όπου χάρισε τη νίκη επί της Βάσκο ντα Γκάμα (1-0) και αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας.

«Ένα όμορφο κεφάλαιο της ιστορίας μας γράφτηκε από εσένα. Ο 4ος πιο ενεργός σκόρερ στον κόσμο άφησε το στίγμα του 27 φορές με τη φανέλα μας. Όπου κι αν είσαι, θα είσαι για πάντα θρύλος!», έγραψε η Γκρέμιο σε ανάρτηση της.

Σημειώνεται πως ο Λουίς Σουάρες είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, αλλά οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους πρόωρα χωρίς προβλήματα.

Ο Ουρουγουανός που οδεύει σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ίντερ Μαϊάμι, δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό σε δηλώσεις του λέγοντας πως χρειάζεται χρόνο για ξεκούραση.

«Πονάω, το σώμα μου μιλάει για μένα. Θέλω να το απολαύσω και μετά να αποφασίσω μόνος μου μετά από μια μακρά καριέρα. Πρέπει να ξεκουραστώ, να απολαύσω την οικογένειά μου… τότε η μοίρα θα καθορίσει το μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς