19.7 C
Athens

Ατρόμητος – ΠΑΣ 1-1: Ο Εραμούσπε στέρησε τη χαρά από τους Περιστεριώτες που χτίζουν αήττητο σερί

Σε ένα ματς που κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με το αποτέλεσμα να μην αφήνει κανέναν ικανοποιημένο και πιο πολύ τους γηπεδούχους που κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους.

Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται σε ανοδική πορεία με τον Ίλιτς στον πάγκο και πλέον μετράει 5 παιχνίδια αήττητη. Ωστόσο έχασε μεγάλη ευκαιρία το σερί αυτό να το συνδυάσει με νίκη, καθώς ο ΠΑΣ που παραμένει στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς και συγκάτοικο την Κηφισιά, είχε απάντηση λίγο πριν το τέλος.

Ο Ατρόμητος έφτασε τους 12 βαθμούς και είναι στη 10η θέση της βαθμολογίας, βλέποντας όλο και υψηλότερα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος, όμως ο Ατρόμητος είχε τη μεγάλη φάση με τον Βέργο στο 40′ που νικήθηκε από τον Κλέιμαν.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο γήπεδο και απείλησαν με Κούεν στο 50′ και Αγκιμπού Καμαρά στο 54′. Τελικά το γκολ ήρθε στο 64′, όταν ο Παντελάκης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ρομπάιγ για να ανοίξει το σκορ.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο και μάλιστα έφτασαν κοντά στο να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 83′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Ασεβέδο, αυτός πλάσαρε, όμως ο Σόρια έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Έτσι το 2-0 δεν ήρθε και στιγμές αργότερα ο ΠΑΣ βρήκε τη μεγάλη δική του στιγμή στο ματς για να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Ο Μπαμπτίστ κέρδισε πέναλτι και ο Εραμούσπε το αξιοποίησε στο 87′ για το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ (79′ Έρλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (88′ Γιουμπιτάνα), Κούεν (67′ Ντιρκς), Καμαρά, Βέργος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (90+1′ Τζίνο), Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίμας (70′ Γκάρο), Μπάλαν (70′ Λέο).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς