23.3 C
Athens

Βόλος – Ολυμπιακός: Ο Παπαπέτρου έπνιξε το πέναλτι στον Ελ Κααμπί, όχι όμως και αυτό στον Μπιανκόν (vid)

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο το ματς στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο, αλλά πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στην ισοπαλία χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Ελ Κααμπί, ο οποίος έφτασε τα 11 γκολ στη σεζόν.

Το πέναλτι και η αποβολή του Ρέτσου – με σοβαρή υποψία επιθετικού φάουλ – σε συνδυασμό με το γκολ που ακολούθησε από τον Μωραϊτη έφεραν σε δύσκολη θέση από νωρίς τους Πειραιώτες, που όμως απάντησαν στο 44′ κι αυτοί από την άσπρη βούλα.

 

Ο Κόστιτς έκανε «άτσαλη» έξοδο σε φάουλ του Φορτούνη και χτύπησε τον Μπιανκόν στο πρόσωπο, με τον Παπαπέτρου να είναι -ξανά- απλός θεατής της φάσης και να δείχνει την εσχάτη των ποινών μετά από υπόδειξη του VAR (Γκορτσίλας), όπως έκανε και στη φάση του 1-0.

Ό,τι δεν έκανε δηλαδή λίγα λεπτά νωρίτερα, όταν ο Μαροκινός στράικερ δέχθηκε μαρκάρισμα εντός περιοχής με τον Παπαπέτρου να δείχνει «παίζετε» σε μια πολύ πιο κραυγαλέα φάση συγκριτικά με εκείνη του Ρέτσου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ

 

Ο Ελ Κααμπί ήταν ψύχραιμος και με άψογη εκτέλεση σκόραρε για το 1-1. Σημειώνεται ότι στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Μύγας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα κι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς