16.5 C
Athens

Ο Σαμπάολι στο προσκήνιο για τον πάγκο της Λιόν

Αυτή την εβδομάδα, η διοίκηση της Λιόν απέλυσε τον Φάμπιο Γκρόσο που δεν κατάφερε να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός, που είχε απολογισμό 4 ήττες, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη, δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει την αποστολή του.

Για να τον αντικαταστήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, η διοίκηση των «Λιονέ» βασίστηκε στον Πιερ Σαρζ. Ο νέος μεταβατικός προπονητής ξεκίνησε την αποστολή του με νέα ήττα, από τη Λανς (2-3), όμως το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του ήταν αρκετό για να καθησυχάσει τους οπαδούς.

Ωστόσο, η Ολιμπίκ Λιόν, που τον υπολογίζει και για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ αυτή την Τετάρτη, εξακολουθεί να ψάχνει νέο προπονητή. Αρκετά ονόματα είχαν διαρρεύσει στον Τύπο, από τον Μπρούνο Τζενέσιο μέχρι τον Ιγκόρ Τούντορ αλλά και κυρίως τον Χόρχε Σαμπάολι.

Ο Τύπος της Μαρσέιγ αποκάλυψε ότι υπήρχαν επαφές με τον Αργεντινό προπονητή που απολύθηκε από τη Φλαμένγκο τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά ο πρόεδρος Τζον Τέξτορ το διέψευσε στο κοινωνικό δίκτυο X.

«Απολύτως ψευδές. Δεν επικοινώνησα ποτέ με κανέναν προπονητή για να αντικαταστήσω τον Φάμπιο. Παραμένω πολύ υποστηρικτικός στον Φάμπιο Γκρόσο», είπε, πριν απολύσει τελικά τον Γκρόσο, με τα δεδομένων πλέον να έχουν αλλάξει εν αναμονή οριστικών εξελίξεων…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς