23.9 C
Athens

Ο πολύτιμος Μπραζντέικις και ο Ολυμπιακός που (πλέον) βρίσκει λύσεις από παντού

Ο Λιθουανός άσος αρχίζει να θυμίζει... Κάνααν σε θέμα αγωνιστικής νοοτροπίας στον Ολυμπιακό και ο Μπαρτζώκας χαμογελά για τις πολλές και νέες λύσεις που έχει πλέον στο ρόστερ του

Ο Ολυμπιακός πέρασε με άνετο και εμφατικό τρόπο από την έδρα του Λαυρίου με σκορ 96-54 κι ένα απολαυστικό σερί που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα, στο οποίο μέτρησε 23-0 σε διάστημα 2:50!

Οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν πολύ ωραίο και συνδυαστικό μπάσκετ, ούτε δύο 24ωρα μετά τη μάχη με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει πολύτιμες ανάσες στους βασικούς του και να παίρνει πολλά θετικά μηνύματα από τις “ρεζέρβες”, με πρώτο και καλύτερο τον ανεβασμένο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Λαύριο – Ολυμπιακός 54-96: Απολαυστικός με MVP Μπραζντέικις και απίθανο σερί (vid)

Ο Λιθουανός φόργουορντ ήταν ο απόλυτος MVP των Πειραιωτών στη χθεσινή αναμέτρηση. Δεν ήταν μόνο η γεμάτη και σχεδόν αλάνθαστη στατιστική του με 16 πόντους (5/7 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) όσο η ενέργεια, αυτοπεποίθηση αλλά και σιγουριά που βγάζει πλέον στο παιχνίδι του, έχοντας μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και στα όσα ζητάει από τον ίδιο ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

 

Σαν άλλος… περσινός Κάνααν, συμβιβάζεται με τον ρόλο που τού έχει δώσει ο προπονητής του και είναι πάντα εκεί για την ομάδα. Αν και είναι νωρίς ακόμα, ο Μπραζντέικις δείχνει την ίδια νοοτροπία και συνέπεια με τον Αμερικανό γκαρντ σε αυτό το κομμάτι. Κι όλοι βλέπουμε τι κάνει ο Κάνααν φέτος και με τι άνεση σκοράρει από μακριά.

Ο Ολυμπιακός των μαζεμένων προβλημάτων λόγω τραυματισμών του προηγούμενου διαστήματος μένει στο παρελθόν. Σίγουρα, έγινε πιο δυνατός και ενωμένος μέσα από το δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε και το… ξεζούμισμα βασικών του μονάδων, ωστόσο στο σήμερα δείχνει πιο ουσιαστικός και γεμάτος (από επιλογές) από ποτέ.

 

Ικανός να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα – βουνό που ακολουθεί σε Ευρώπη και Ελλάδα και σε αναμονή της ένταξης των νέων ονομάτων στην μπασκετική του εξίσωση. Και τι ονομάτων! Πετρούσεφ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Γκος είναι με το ένα πόδι στο παρκέ του ΣΕΦ κι έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς