27.5 C
Athens

Παπανικολάου: «Ο Γιάννης χαίρεται να παίζει για την Εθνική»

Ως έναν παίκτη που χαίρεται όταν παίζει την Εθνική ομάδα χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Κώστας Παπανικολάου

Τη άποψη του, για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική ομάδα, εξέφρασε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος επεσήμανε χαρακτηριστικά πως ο «Greek Freak», όταν αγωνίζεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το κάνει με την καρδιά του.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού ρωτήθηκε λίγο μετά το τέλος εκδήλωσης παρουσίασης χορηγού των «ερυθρολεύκων», και απάντησε: «Εγώ αυτό που ξέρω ως παίκτης είναι πως ο Γιάννης μας έχει βοηθήσει κάθε φορά που έχει βρεθεί μαζί μας. Κάθε φορά που βρίσκεται στην Εθνική μαζί μας, το κάνει με την καρδιά του. Χαίρεται να παίζει για την Εθνική. Κάθε φορά η παρουσία του είναι θετική. Δεν θεωρώ πώς όλα τα υπόλοιπα ωφελούν κάποιον.

Ο Γιάννης εκπροσωπεί την Ελλάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό στο εξωτερικό. Επομένως, ό,τι αφορά τον ίδιο μπορεί να βλάψει και την εικόνα της Ελλάδας. Δείτε τι έχει συμβεί σήμερα με το Instagram του και θα καταλάβατε. Ξέρουμε πόσο μπορεί να βοηθήσει την Εθνική και πόσο πολύ το θέλει ο ίδιος. Όλα τα παιδιά ευχόμαστε να είναι μαζί μας το καλοκαίρι και περιμένουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μαζί του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς