19.4 C
Athens

Αστέρας – Πανσερραϊκός 1-0: Ο Χόβαν κρέμασε τους Σερραίους, πάτησαν 6άδα οι Αρκάδες

Ένα λάθος του Χόβαν ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Πανσερραϊκό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 1-0.

Οι Αρκάδες πάτησαν στην 6η θέση της βαθμολογίας με το σημαντικό τρίποντο που πρόσθεσαν στο σακούλι τους, ενώ από την άλλη η κακή περίοδος για τον Πανσερραϊκό συνεχίζεται αφού η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα.

Οι καλές ευκαιρίες στο ματς ήταν λιγοστές και ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου θα ξεχαστεί γρήγορα καθώς το θέαμα δεν ήταν και το καλύτερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες παρουσίασαν καλύτερο θέαμα, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν νωρίς στο δεύτερο 45λεπτο με τον Άλεξιτς.

Ο Αστέρας απάντησε στις ευκαιρίες, όμως η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε τον έλεγχο και έψαχνε πιο θερμά το γκολ που θα τη βάλει μπροστά στο παιχνίδι.

Η εικόνα άλλαξε προς το δεύτερο μισό του ημιχρόνου και μετά τις αλλαγές του Μίλαν Ράσταβατς, με τον Αστέρα ωστόσο να μην είναι και πάλι αρκετά απειλητικός. Παρόλα αυτά βρήκε το γκολ που του χάρισε και τη νίκη.

Αυτό ήρθε μετά από μεγάλο λάθος του Χόβαν, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να βγαίνει αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του αλλά να μην καταφέρνει να απομακρύνει, με αποτέλεσμα ο Μπαρτόλο να πάρει την μπάλα και να τη σπάσει στον κατάλληλο χρόνο στον Μιριτέλο που απλώς έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία.

Μέχρι το τέλος ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να βρει γκολ ισοφάρισης ωστόσο δεν τα κατάφερε αφού ο Παπαδόπουλος είχε απάντηση στην τελευταία φάση του αγώνα στο σουτ του Άλεξιτς στην κίνηση.

Αστέρας Τρίπολης (ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο (90+3′ Αλάγκμπε), Γκος (59’ Σουρλής), Κρεσπί (60’ Σίτο), Καλτσάς, Ζουγλής (60’ Μπαρτόλο), Μάντζης (71’ Μιριτέγιο)

Πανσερραϊκός (ΓΚΑΡΣΙΑ): Χόβαν, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Δεληγιαννίδης, Πηλέας (72’ Μορέιρα), Στάικος (72’ Πεταυράκης), Ουεντραόγκο, Μούργος (84’ Τομάς), Χατζηστραβός (80’ Σοφιανός), Μασαρίποφ, Άλεξιτς

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς