16.2 C
Athens

Ολυμπιακός – Τρογκίρ 36-28: Σπουδαία ερυθρόλευκη πρόκριση στους «16» του EHF European Cup!

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού γράφει ευρωπαϊκή ιστορία με την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του EHF European Cup, έχοντας μεγάλες βλέψεις και όνειρα για τη συνέχεια της διοργάνωσης

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στην κροατική Τρογκίρ και μετά το 36-28 στη ρεβάνς της Ηλιούπολης πανηγυρίζει μία σπουδαία και πανάξια πρόκριση στη φάση των «16» του EHF European Cup.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν έχασαν ποτέ την επαφή τους με το προβάδισμα στο σκορ, που είχαν από το ξεκίνημα, και σε συνδυασμό με τη νίκη στην Κροατία μία εβδομάδα νωρίτερα «τσέκαραν» το πολυπόθητο εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, περιμένοντας πλέον τον αντίπαλό τους σε διπλές αναμετρήσεις στις 10 και 18 Φεβρουαρίου.

Οι Πειραιώτες από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, είχαν οικοδομήσει γερές βάσεις για τη νίκη, δείχνοντας ότι η πρόκριση δεν… χάνεται. Στον υπολειπόμενο χρόνο οι Ερυθρόλευκοι διαχειρίστηκαν με άνεση το υπέρ τους προβάδισμα και έφτασαν με άνεση στην τελική επικράτηση με 36-28, πανηγυρίζοντας την επιβλητική πρόκριση στους «16» του EHF European Cup.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Κοτανίδης, Τζηράς 8, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης, Βίντα 3, Τζίμπουλας 4, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας, Σλίσκοβιτς 6, Τσιγαρίδας, Πασσιάς 1, Μοντόρο 3, Σλαβούλιτσα 1, Κάβτσιτς 2, Μιχαηλίδης, Σάββας 6.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς