17.8 C
Athens

Η ξεκάθαρη απάντηση Μέσι για το μέλλον του στην εθνική Αργεντινής και η σπόντα για το MLS

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν σκέφτεται ακόμα την απόσυρση από την εθνική του ομάδα και παραδέχεται με τον πλέον ειλικρινή τρόπο το χαμηλότερο επίπεδο του MLS, όπου επέλεξε να αγωνιστεί με την Ίντερ Μαϊάμι

Όσο το λέει η καρδούλα του, ο Μέσι θα συνεχίζει -τουλάχιστον με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής-.

Αυτό είναι το συμπέρασμα από τα λεγόμενα του Αργεντινού σούπερ σταρ μετά από συνέντευξή του σε Μέσο της πατρίδας του. Ο «Pulga» δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν το Μουντιάλ στο Κατάρ ήταν το τελευταίο του με την Αλμπισελέστε, έχει μπροστά του την πρόκληση του Κόπα Αμέρικα το ερχόμενο καλοκαίρι κι όπως φαίνεται δεν σκέφτεται ακόμα την απόσυρση από την εθνική του ομάδα, με την οποία έγραψε ιστορία πριν 12 μήνες όταν κατέκτησε το πρώτο του Μουντιάλ.

«Εφόσον αισθάνομαι ότι είμαι καλά και μπορώ να συνεχίσω να συνεισφέρω, θα το κάνω», είπε ο ξεκάθαρος Μέσι για το μέλλον του στην αγαπημένη του Αλμπισελέστε, ενώ πέταξε και μία επική σπόντα για το χαμηλό επίπεδο στο MLS με την Ίντερ Μαϊάμι.

«Το είπα πολλές φορές κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα προσπαθώ πάντα να αγωνίζομαι στο μέγιστο και είμαι ο πρώτος που θα ξέρω πότε μπορώ να είμαι εκεί και πότε όχι.

Γνωρίζω επίσης ότι πήγα σε ένα μικρότερο πρωτάθλημα, αλλά συμβαίνουν πολλά λόγω του προσωπικού και του τρόπου με τον οποίο κάποιος το αντιμετωπίζει και αγωνίζεται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς