23.2 C
Athens

H Στόρμι Ντάνιελς γράφει στην αυτοβιογραφία της για την… ανατομία του Ντόναλντ Τραμπ

Τι αναφέρει για το μέγεθος και το «ασυνήθιστο» σχήμα του πέους του Αμερικανού προέδρου

Το αυτοβιογραφικό βιβλίο της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς με τίτλο Full Disclosure περιλαμβάνει αρκετές «πικάντικες» λεπτομέρειες και απ’ αυτές δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείπει η περιγραφή των σεξουαλικών επαφών της με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τον Guardian, που έχει στη διάθεσή του αντίτυπο του βιβλίου πριν αυτό κυκλοφορήσει, μεταξύ άλλων η Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζει ότι ο Τραμπ στην πραγματικότητα δεν ήθελε ποτέ να γίνει πρόεδρος, ενώ ισχυρίζεται πως της είχε υποσχεθεί ότι μπορούσε να φροντίσει να μπει ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι The Apprentice (που παρουσίαζε ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ) και μάλιστα να φροντίσει προσωπικά, ώστε να προχωρήσει αρκετά στο παιχνίδι, γνωρίζοντας από πριν τις δοκιμασίες.

Όμως το σημείο που προκαλεί ενδιαφέρον, είναι αυτό στο οποίο η Στόρμι Ντάνιελς περιγράφει τα γεννητικά όργανα του Ντόναλντ Τραμπ: «Ξέρει ότι έχει ένα ασυνήθιστο πέος. Είναι σαν ένα τεράστιο κεφάλι μανιταριού. Σαν δηλητηριώδες μανιτάρι. Καθόμουν εκεί, ενοχλημένη που με γ…σε ένας τύπος με εφήβαιο σαν του Γιέτι και πέος σαν το μανιτάρι από το βιντεοπαιχνίδι Mario Kart…», γράφει μεταξύ άλλων και προσθέτει: «Ισως να ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που έκανα ποτέ, αλλά σαφώς εκείνος δεν είχε την ίδια άποψη».

Μάλιστα, η πορνοστάρ σε άλλο σημείο του βιβλίου αναφέρει ότι για χρόνια μετά από τις περιπτύξεις της με τον Τραμπ, όταν τον έβλεπε στην τηλεόραση έλεγε από μέσα της: «Μπλιαχ, έκανα σεξ με αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι η πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών, βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια με τον Tραμπ, τον οποίο γνώρισε έκανε μαζί του sex σε ένα τουρνουά γκολφ το 2006.

Όσον αφορά το λόγο για τον οποίο άργησε να αποκαλύψει το τι είχε συμβεί μεταξύ τους, εκείνη ισχυρίζεται ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή της, αφού το 2011 ένας άντρας την πλησίασε στο πάρκινγκ του γυμναστηρίου και την προειδοποίησε να μην ανοίξει το στόμα της σχετικά με τον Trump. Όσον αφορά τον Trump, ισχυρίζεται ότι δεν είχε ποτέ καμία επαφή μαζί της και πως όλα αυτά είναι μια απάτη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς