20.8 C
Athens

Γραμματικός: Με καλύτερη εμφάνιση και τον κόσμο για την πρόκριση κόντρα στην Τρόγκιρ

Ο Νίκος Γραμματικός έδωσε το σύνθημα για την πρόκριση του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του EHF European Cup. Το Σάββατο (2/12, 19:00) στο κλειστό της Ηλιούπολης, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρόγκιρ, στη ρεβάνς της νίκης με 25-26 στην Κροατία και ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ περιμένει τον κόσμο να στηρίξει για να επιτευχθεί ο στόχος.

«Προετοιμαζόμαστε όλη αυτή την εβδομάδα για τον επαναληπτικό αγώνα με την Τρογκίρ. Πιστεύω, ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε και ελπίζουμε όλοι, να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση από αυτή που είχαμε στην Κροατία, την προηγούμενη βδομάδα. Φυσικά, να προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και τους οπαδούς μας, που θα είναι στο παιχνίδι.

Συγχρόνως, ξεκινάει μια σειρά δύσκολων αγώνων, τελικών μπορούμε να πούμε. Κάθε αγώνας από αυτούς είναι μοναδικός, θέλουμε όλοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, για να βγάλουμε εις πέρας ένα δύσκολο και σημαντικό πρόγραμμα. Όπως λέω συνέχεια, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τα παιδιά όλα έχουν αντιληφθεί την ιδιαιτερότητα όχι μόνο αυτού του παιχνιδιού, αλλά και των τριών υπολοίπων για να κλείσει ο πρώτος γύρος, είμαστε καλά, θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας στα εντός έδρας τελευταία παιχνίδια», ανέφερε ο κόουτς των Ερυθρόλευκων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς