17.1 C
Athens

«Θα ζητήσουμε σαφήνεια από την ΑΕΚ»: Η Μπράιτον για την «κατά λάθος» ρίψη δακρυγόνων στους οπαδούς της

Οι οπαδοί της Μπράιτον δεν προκάλεσαν την παραμικρή ένταση στην OPAP Arena, ωστόσο όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η αγγλική ομάδα έγιναν αποδέκτες δακρυγόνων από την αστυνομία, που στόχευε στο να απομακρύνει τους λιγοστούς οπαδούς της ΑΕΚ που βρισκόταν στο πλέξιγκλας γύρω από αυτούς των «Γλάρων».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Daily Mail, οι οπαδοί της Μπράιτον δέχθηκαν «κατά λάθος» δακρυγόνα από την ελληνική αστυνομία λίγο μετά τη λήξη του αγώνα στην OPAP Arena, με τον αγγλικό σύλλογο να διερευνά το εν λόγω συμβάν και να ζητά «σαφήνεια» από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Μπράιτον:

«Για άλλη μια φορά οι ταξιδιώτες οπαδοί της Μπράιτον ήταν τιμή για τον σύλλογο και υποστήριξαν την ομάδα σε μια ακόμη ιστορική βραδιά. Είμαστε ενήμεροι για έναν μικρό αριθμό μικροεπεισοδίων μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων. Κανένας που δεν κατευθύνθηκαν στο εκτός έδρας τμήμα του γηπέδου. Ωστόσο, γνωρίζουμε επίσης ότι αυτό επηρέασε κατά λάθος αρκετούς οπαδούς της Αλμπιόν Θα διερευνήσουμε περαιτέρω και θα ζητήσουμε σαφήνεια από την ΑΕΚ -που ως σύλλογος ήταν εξαιρετικοί οικοδεσπότες- και από την UEFA, αλλά προς το παρόν δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς