24 C
Athens

«Κοκκίνισε» από τα νεύρα ο Ομπράντοβιτς: «Δεν μπορούμε να φέρουμε 12 Τζόρνταν στην Παρτιζάν»

Πρέπει να το αποδεχτούμε: δεν υπάρχει παιχνίδι της Euroleague στο οποίο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν γίνεται… μελιτζανί από τα νεύρα!

Αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμα και μετά τη νίκη της Παρτιζάν στην παράταση με 92-87 επί του Παναθηναϊκού, με τον Σέρβο τεχνικό να γίνεται έξαλλος μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για το επίπεδο των Πονίτκα και Καμίνσκι, απαντώντας του σε έντονο ύφος με την ατάκα «δεν μπορούμε να φέρουμε 12 Τζόρνταν εδώ».

Συγκεκριμένα τού είπε: «Στον Πονίτκα λείπει ο ρυθμός, αλλά δουλεύει πολύ καλά στην προπόνηση και τον εμπιστεύομαι. Και ο Καμίνσκι παίζει σε υψηλό επίπεδο στην επίθεση. Δεν μπορούμε να φέρουμε 12 Τζόρνταν εδώ! Τι περιμένετε, να είναι όλοι οι παίκτες σε τοπ επίπεδο σε άμυνα κι επίθεση; Είναι αδύνατο! Όλοι οι παίκτες έχουν αδυναμίες. Δεν μπορούμε να κυνηγάμε παίκτες που τα έχουν όλα. Υπάρχουν ελάχιστοι τέτοιοι. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και βασίζομαι σε αυτούς που έχουμε τώρα στην ομάδα».

Ενώ για το δέσιμό του με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Είναι πάντα ξεχωριστά τα ματς με τον Παναθηναϊκό για μένα. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Πέρασα 13 χρόνια εκεί και τους νιώθω σαν δικούς μου, ειλικρινά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς