14.9 C
Athens

Μπουλς – Μπακς 120-113 (παρ.): Οι αποδεκατισμένοι Ταύροι έριξαν γερό χαστούκι στα αδιόρθωτα Ελάφια (vid)

Ήττα-σοκ για τους Μπακς του «διπλού» Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έμεινε ξανά να παλεύει μόνος του απέναντι στους διψασμένους αλλά και «λαβωμένους» Ταύρους

Οι Μπουλς παρατάχθηκαν στον αγώνα με τους Μπακς δίχως τους δύο καλύτερους τους παίκτες (ΝτεΡόζαν και Λαβιν), ωστόσο στο τέλος κατάφεραν να χαμογελάσουν ρίχνοντας την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο καναβάτσο, με τον Έλληνα αστέρα να παλεύει ξανά μόνος του, αλλά να μην είναι αρκετός.

Οι Ταύροι, σε ένα συγκλονιστικό φινάλε, πήγαν να πάρουν τη νίκη με τον Πάτρικ Ουίλιαμς, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του έσβησε τα… φώτα (πέντε μπλοκ συνολικά!) και κέρδισε φάουλ για να κλειδώσει τη νίκη.

Με πέντε δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Γιάννης ήταν απολύτως ψύχραιμος κάνοντας το 106-103 (4/4 βολές), ωστόσο ο Άλεξ Καρούσο στην εκπνοή πήρε το τρίποντο και ευστόχησε στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Εκεί οι Μπουλς πέτυχαν τη μεγάλη νίκη-σοκ κατά των Μπακς. Σοκ βάσει όλων των συνθηκών που περιγράψαμε παραπάνω.

Ο Γιάννης τέλειωσε το ματς με 26 πόντους (11/16 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 14 ριμπάουντ, δύο ασίστ, πέντε μπλοκ και δύο κλεψίματα, αλλά τα … μαγικά του στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν έφταναν για την τέταρτη σερί νίκη των Μπακς.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς πέτυχε 29 πόντους και κατέβασε 10 ριμπάουντ, ο Κόμπι Ουάιτ μέτρησε 23, ο Άιο Ντοσούμνου 14 και συνολικά οκτώ από τους δέκα παίκτες των Μπουλς πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων για να έρθει η σπουδαία νίκη-χαστούκι στους πρωταθλητές του 2021.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς