24.2 C
Athens

Οκόμπο: Έχουμε ακόμα την πικρή γεύση της ήττας στον ημιτελικό, το 27-2 ήταν απογοητευτικό

Η Μονακό φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (30/11, 20:00) σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στην 11η αγωνιστική της Euroleague και φυσικά επανάληψη του περσινού ημιτελικού στο Final-Four, όπου οι Ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 76-62 χάρη κυρίως στην εξαιρετική τρίτη περίοδο με επιμέρους σκορ 27-2.

Στο σήμερα, όπως παραδέχεται ο Έλι Οκόμπο, οι Μονεγάσκοι έχουν ακόμη την πικρή γεύση εκείνης της ήττας και με τον τρόπο που ήρθε, ωστόσο όπως πρόσθεσε θέλουν και φέτος να βρίσκονται στην τελική τετράδα, έχοντας μάθει από τα λάθη τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οκόμπο:

«Εδώ και δύο χρόνια υπάρχουν μάχες ανάμεσα στη Μονακό και τον Ολυμπιακό. Η τελευταία φορά που παίξαμε ήταν στο Final Four. Έχουμε ακόμα αυτή την πικρή γεύση της ήττας, αλλά θα τους ξαναδούμε αύριο στην έδρα μας.

Νομίζω ότι θα είναι μια μεγάλη μάχη. Ήμασταν 20 λεπτά από τον τελικό, οπότε το 27-2 ήταν απογοητευτικό, αλλά προχωρήσαμε. Είναι μια νέα σεζόν. Αγωνιζόμαστε για να είμαστε στο Top 4. Είναι ακόμα καλή ομάδα, πρέπει να τους εμποδίσουμε να ξετυλίξουν το παιχνίδι τους. Κόντρα στην Μπασκόνια ήμασταν όλοι αμυντικοί. Θα είναι ένα βασικό σημείο κόντρα στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς