16.5 C
Athens

Φανμέντεχελ: Νικήσαμε έναν καλό και έμπειρο αντίπαλο, εντυπωσιακοί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού

Η Ροζελάρε εκμεταλλεύτηκε τα αρκετά «δώρα» του Ολυμπιακού και απέδρασε με μία πολύ σημαντική νίκη (0-3) από τον Πειραιά για την δεύτερη αγωνιστική του CEV Champions League.

Η πρωταθλήτρια Βελγίου παρουσιάστηκε έτοιμη για την ευρωπαϊκή πρόκληση στο Ρέντη, όπου σύμφωνα με τον προπονητή της, Στίβεν Φανμέντεχελ, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα σε έναν πολύ καλό και έμπειρο αντίπαλο. Μάλιστα, ο ίδιος αποθέωσε και τον κόσμο του Ολυμπιακού, που τού έκανε εντύπωση επειδή τραγουδούσε για την ομάδα του ακόμα κι όταν αυτή ήταν πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παίξαμε πολύ καλά σήμερα, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Είχαμε καλό σερβίς, καλή πάσα, καλή επίθεση. Γενικά, ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα σε έναν πολύ καλό και έμπειρο αντίπαλο. Μια καλή νίκη για το μέλλον μας στο Champions League. Φοβερή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού, ήταν πολύ όμορφα εδώ.

Αυτή η υποστήριξη είναι εντυπωσιακή, οι φίλαθλοι δεν σταματούσαν να τραγουδούν. Ακόμα και όταν έχανε ο Ολυμπιακός, ο κόσμος υποστήριζε περισσότερο. Ήταν πολύ ωραίο να παίζεις εδώ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς