17.1 C
Athens

Ολυμπιακός – Καμπάλα 4-0: Το μέλλον των Ερυθρολεύκων είναι εδώ, επιβλητική πρόκριση στα playoffs του Youth League

Οι Νέοι του Ολυμπιακού δείχνουν το ευρωπαϊκό μέταλλο της ομάδας (και) στο Youth League, εξασφαλίζοντας με ωραίο ποδόσφαιρο και συνολικό σκορ 7-0 την πρόκριση στα playoffs του Youth League, όπου μετέχουν κορυφαίοι σύλλογοι του πλανήτη

Οι Νέοι του Ολυμπιακού τα κατάφεραν, πανηγύρισαν μία επιβλητική και άκρως δίκαιη πρόκριση στα playoffs του Youth League επικρατώντας με συνολικό σκορ 7-0 της Καμπάλα, μετά και την αποψινή ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Συλαϊδόπουλου ήταν εξαιρετική και στη ρεβάνς (μετά το 3-0 στο Αζερμπαϊτζάν) και με το 4-0 εντός έδρας εξασφάλισε με άνεση την παρουσία της στην επόμενη φάση του Youth League, όπου μετέχουν οι κορυφαίες ομάδες (Νέων) της Ευρώπης.

Μουζακίτης (x2), Γατόπουλος και Κουτσογούλας οι σκόρερ των Πειραιωτών, που κέρδισαν τρία πέναλτι στο παιχνίδι λόγω του πολύ σκληρού παιχνιδιού από πλευράς των εκνευρισμένων Αζέρων.

Ο Μουζακίτης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πειραιά, που είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος, απειλήθηκε ελάχιστα κι έζησε την εμπειρία του να αγωνίζεσαι στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε μία αναμέτρηση – παρακαταθήκη για το μέλλον.

Στην επόμενη φάση οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν έναν σαφώς πιο δυνατό αντίπαλο που θα προέρχεται από όμιλο του Champions League, ελπίζοντας σε νέα ευρωπαϊκή διάκριση, αν και μόνος κερδισμένοι μπορούν να βγουν από αυτή την εμπειρία, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει πάντα το βλέμμα του στο νέο αίμα της ομάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (59′ Δαρβίρας), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (68′ Ρολάκης), Παπακανέλλος (59′ Πλειώνης), Πνευμονίδης, Γατόπουλος (68′ Ντάμα).

ΚΑΜΠΑΛΑ: Μουράντοβ (76′ Χουσάντοβ), Ε. Αχμάντοβ, Ραμαζάνοβ, Ρασίντοβ, Γκαφάροβ (Γ. Ραμαζάνοβ), Μπουντάγκοβ, Φ. Αχμάντοβ (59′ Μπουγκάντοβ), Σαχνιγιάροβ, Μπαχίσοβ (73′ Μουστάβιεβ), Αγκαλάροβ, Μαμάντι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς