17.8 C
Athens

Στράιχ: Πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό με τον Ολυμπιακό, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία με τη Γουέστ Χαμ

Η Φράιμπουργκ υποδέχεται τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (30/11, 19:45) σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο ή και οριστικό βαθμό το εισιτήριο για την 2η θέση στον όμιλο των Ερυθρολεύκων στο Europa League.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Κρίστιαν Στράιχ, στάθηκε στα εξαιρετικά (κυρίως τακτικά) στοιχεία που επέδειξαν οι Πειραιώτες στα παιχνίδια με τη Γουέστ Χαμ, χαρακτηρίζοντας το σύνολο του Μαρτίνεθ ως μία πραγματικά καλή ομάδα με επιθετικές αρετές.

Ωστόσο, όπως τόνισε, θα πρέπει η δική του ομάδα να επιβάλλει από την αρχή του αγώνα τον δικό της ρυθμό για να πάρει τη νίκη-πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Με πολύ σωστό επιθετικό προσανατολισμό στο γήπεδο και με παίκτες που έχουν πολλά καλά ατομικά χαρακτηριστικά. Έπαιξαν πολύ καλά τακτικά στοιχεία με τη Γουέστ Χαμ, την οποία νίκησαν κιόλας. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά το περιμένουμε με ανυπομονησία», είπε αρχικά.

Για την ομάδα του: «Έχουμε δείξει πώς είμαστε επικίνδυνοι έως τώρα στη διοργάνωση, σκοράροντας πολλά γκολ. Αυτό είναι που με κάνει αισιόδοξο. Εμείς αύριο (Πέμπτη) θα είμαστε έτοιμοι για ένα έντονο παιχνίδι. Θα πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Αν παίξουμε με τον ρυθμό της Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς