19.7 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Οι φιλοδοξίες του ΠΑΟ φέτος είναι τουλάχιστον μέχρι το Final-4, πάντα ιδιαίτερα αυτά τα ματς

Η Παρτιζάν φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (30/11, 21:45) για την 11η αγωνιστική της Euroleague και ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει κυκλώσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μία από τις πιο ιδιαίτερες της σεζόν λόγω του γνωστού δεσίματός του με τους Πράσινους.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για τις υψηλές προσδοκίες της ομάδας του Αταμάν τη φετινή σεζόν, αναφέροντας ότι έχει θέσει ως μίνιμουμ στόχο φέτος το Final-4 του Βερολίνου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους αμφίβολους Αβράμοβιτς και Πάντερ, η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Τα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερα για μένα, οι λόγοι είναι γνωστοί. Η ομάδα που έχει τις υψηλότερες δυνατές φιλοδοξίες. Έφτιαξε ένα τέτοιο ρόστερ και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου, ξεκινώντας από τον προπονητή, λένε ότι οι φιλοδοξίες τους είναι τουλάχιστον το Final Four.

Ξέρουμε, λοιπόν, με ποιους παίζουμε. Είναι ποιοτική ομάδα, είχαν μικρά προβλήματα στην αρχή της σεζόν, τώρα παίζουν πολύ καλά, έξυπνα, ελέγχουν το παιχνίδι και θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς, αν θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αλέκσα (Αβράμοβιτς) και ο Κέβιν (Πάντερ) προπονούνται με την ομάδα. Θα αποφασίσουμε τη μέρα του αγώνα, αν θα παίξουν”, ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος Σέρβος τεχνικός.

Για τις μάχες του με τον Εργκίν Αταμάν στην Τουρκία, όταν ο ένας ήταν προπονητής της Φενέρμπαχτσε και ο άλλος της Εφές: “Αυτή είναι η γοητεία αυτής της δουλειάς, να προσπαθούμε να κάνουμε μια έκπληξη και, σε σύγκριση με όσα περάσαμε ο ένας εναντίον του άλλου, να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό κάνουμε και αυτή τη φορά. Τα πράγματα έχουν ενδιαφέρον γιατί υπάρχουν παίκτες που είναι εδώ, καθώς ο Πονίτκα έπαιζε πέρσι στον Παναθηναϊκό”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς