20.9 C
Athens

Τοπμέλερ: Θέλουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, πολύ καλός παίκτης ο Ιωαννίδης

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο τοποθετήθηκε ο Ντίνο Τοπμέλερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο κόουτς των Αετών τόνισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη και την πρώτη θέση στον όμιλο, ενώ έκανε αναφορά στον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού με τον οποίο έχει συνδεθεί μεταγραφικά η ομάδα του λόγω διαφόρων δημοσιευμάτων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θέλουμε την πρωτιά και πρέπει να δείξουμε μία καλή επιθετική επίδοση. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που είναι πολύ ζωηρή στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Ίσως αυτό θα είναι το σημείο κλειδί του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα και στην επίθεση».

Για το αν βλέπει το εν λόγω ματς ως εκδίκηση: «Ο καθένας καταλαβαίνει τη σημασία του αγώνα. Μετά ο ΠΑΟΚ έχει μέσα στο σπίτι του την Ελσίνκι, οπότε η τύχη αυτού του αγώνα είναι στο χέρι μας. Δεν το βλέπουμε ως εκδίκηση. Έχουμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και έχουμε την αυτοπεποίθηση να κερδίσουμε».

Για το ματς της Τούμπας και αν τον επηρέασε: «Ο καθένας αποφασίζει πως θα συμπεριφερθεί».

Για τον Ιωαννίδη: «Ο Ιωαννίδης είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά αφορά το μέλλον και όχι το παρόν. Είναι καλός αλλά έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς