16.2 C
Athens

Μήτογλου: Θα δείξουμε τι προσωπικότητα και τι χαρακτήρα έχουμε δημιουργήσει

Κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι ενόψει του αγώνα με την Παρτιζάν, ο Ντίνος Μήτογλου έκανε λόγο για μια πολύ δυνατή, physical ομάδα με καλό προπονητή και έδρα που όμως έχει τις αδυναμίες της, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως μέσα από τέτοια παιχνίδια η ομάδα του θα δείξει τι χαρακτήρα έχει χτίσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν έχει αδυναμίες η Παρτιζάν: «Φυσικά έχει αδυναμίες η Παρτιζάν, όπως όλες οι ομάδες, δεν είναι άτρωτη. Γενικά όμως είναι μια ομάδα πολύ physical, πολύ δυνατή με καλούς παίκτες, εξαιρετικό προπονητή και δύσκολη έδρα. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Θέλουμε την νίκη για να κλείσουμε καλά το μήνα και να συνεχίσουμε την καλή εικόνα».

Για το αν θα είναι οι επόμενοι αγώνες σημάδι για τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα θα φανούν πολλά πράγματα της ομάδας, τι προσωπικότητα έχουμε χτίσει και τι χαρακτήρα έχουμε δημιουργήσει. Στο χέρι μας είναι να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε αυτά τα ματς».

Για το πώς προσεγγίζει το ματς σε μια τόσο καυτή έδρα: «Δεν υπάρχει φόβος. Ίσα-ίσα αυτά τα παιχνίδια, είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε σε αυτό το επίπεδο και χαιρόμαστε να αγωνιζόμαστε σε τέτοιες έδρες. Αυτό είναι καλό για το μπάσκετ. Πρέπει να χαιρόμαστε σαν επαγγελματίες που υπάρχουν τέτοιες έδρες. Αυτό είναι το μπάσκετ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς