26.1 C
Athens

Συλαϊδόπουλος: Τρομερή εμπειρία που θα παίξουμε στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα είναι προσομοίωση για τα παιδιά

Η Κ19 του Ολυμπιακού φιλοξενεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Γκαμπάλα (29/11, 17:00) στη ρεβάνς της νίκης με 3-0 στο Μπακού για το Youth League και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έκανε λόγο για ξεχωριστή και τρομερή εμπειρία τον αγώνα στο γήπεδο της πρώτης ομάδας.

«Είναι ένα παιχνίδι UEFA Youth League που χρειάζεται να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα για να συνεχίσουμε τόσο τις καλές εμφανίσεις, όσο και το νικηφόρο σερί που έχουμε χτίσει στη διοργάνωση. Το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό για εμάς να αγωνιζόμαστε στο στάδιο της πρώτης ομάδας, «Γ. Καραϊσκάκης» και είναι μια τρομερή εμπειρία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως προσομοίωση για το τι θα συναντήσουν όσα παιδιά καταφέρουν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού», υποστήριξε ο προπονητής της Κ19, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους:

Σίνα, Έξαρχο, Ρολάκης, Κ. Κωστούλα, Παπακανέλλο, Τανούλη, Κουτσογούλα, Πρεκατέ, Πνευμονίδη, Δαρβίρα, Κουτσίδη, Μουζακίτη, Μαυρόπουλος, Πλειώνη, Δάμα, Αλαφάκη, Γατόπουλο, Λιατσικούρα, Κουράκλη και Λίγδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς