24.3 C
Athens

Εφές: Εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες ο Ζίζιτς, χάνει Παναθηναϊκό

Ένας τραυματισμός στη δεξιά γάμπα που αποκόμισε από το ματς με την Παρτιζάν θα κρατήσει τον Άντε Ζίζιτς εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Η Ανατολού Εφές είναι αναγκασμένη να πορευτεί το επόμενο διάστημα χωρίς τον Κροάτη σέντερ που θα ξεκινήσει θεραπεία. Ο Ζίζιτς δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που έχασαν οι Τούρκοι στην αναμέτρηση με την Παρτιζάν καθώς ο Ντέρικ Γουίλις υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά από το κάταγμα που υπέστη σε δάχτυλο του δεξιού του χεριού.

Κάπως έτσι οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται για το επόμενο διάστημα όπου μεταξύ άλλων η Ανατολού Εφές έχει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στις 5 Δεκεμβρίου.

«Ξεκίνησε η θεραπεία του επιτυχημένου παίκτη μας, Άντε Ζίζιτς, ο οποίος διαγνώστηκε με μυϊκό τραυματισμό στην περιοχή της δεξιάς γάμπας κατά την διάρκεια του αγώνα της EuroLeague με την Παρτίζαν. Ο γιατρός του συλλόγου μας, Ουγκούρ Ντιλιτσικίκ δήλωσε ότι ο Ζίζτις θα μείνει μακριά από τα γήπεδα για περίπου τρεις εβδομάδες», αναφέρει η ενημέρωση της τουρκικής ομάδας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς