18.8 C
Athens

Βέρμπιτς: «Ομάδα με απαιτήσεις ο Παναθηναϊκός, απογοητεύτηκα για το κόψιμο από την Ευρώπη»

Στην πατρίδα του και την ιστοσελίδα celje.info μίλησε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο Σλοβένος δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που απαιτεί πολλά πράγματα, ενώ δεν έκρυψε πως ήταν πολύ απογοητευμένος επειδή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έκοψε από την ευρωπαϊκή λίστα του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Παναθηναϊκό:

«Έχω πολλά πάνω και κάτω στον Παναθηναϊκό. Είναι μία ομάδα που πραγματικά απαιτεί πάρα πολλά πράγματα σε κάθε παιχνίδι και είναι αυτού του είδους η πίεση που αγαπάμε οι ποδοσφαιριστές, γιατί αγαπάμε να διεκδικούμε υψηλούς στόχους. Ανήκα πάντα σε ομάδες που πάλευαν για να στεφθούν πρωταθλήτριες.

Η κατάσταση μου, είναι αυτή που είναι. Ήμουν πολύ απογοητευμένος, επειδή ο προπονητής δεν με συμπεριέλαβε στη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όμως στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να τα παρατάς όταν έρχονται τα πιο δύσκολα. Με σκληρή δουλειά, παίρνεις ό,τι αξίζεις».

Για το μέλλον του: «Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα σχέδια στην καριέρα μου. Ήθελα να παίξω σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά η ζωή με οδήγησε σε έναν άλλο δρόμο. Έχω συμβόλαιο για άλλον 1,5 χρόνο με τον Παναθηναϊκό, οπότε το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στην Ελλάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς