19 C
Athens

Αναστόπουλος: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό, παρεξηγήθηκε η απόφασή μου να μην αναλάβω προπονητής στον Ολυμπιακό»

«Μετά από 5 χρόνια στον Ολυμπιακό, αρνήθηκα πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Είχα αποφασίσει μέσα μου ότι θα τελειώσω την καριέρα μου στα ερυθρόλευκα», είπε ο Νίκος Αναστόπουλος

Στην εκπομπή «The 2Night Show» του ANT1 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Νίκος Αναστόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε πως την περίοδο που έκλεισε 5 χρόνια στον Ολυμπιακό του έγινε πρόταση από τον Παναθηναϊκό την οποία και αρνήθηκε, ενώ μίλησε και για την απόφαση του να μην καθίσει στον πάγκο των Ερυθρολεύκων.

«Όταν συμπλήρωσα την πενταετία μου στον Ολυμπιακό, είχα πρόταση να πάω στον Παναθηναϊκό. Δεν πήγα. Στον Ολυμπιακό ανδρώθηκα κι είχα αποφασίσει μέσα μου ότι θα τελειώσω την καριέρα μου εκεί», είπε χαρακτηριστικά πριν αναφερθεί στην πρόταση που του έγινε για να αναλάβει τον πάγκο των Πειραιωτών.

«Μου έγινε πρόταση να πάω στον Ολυμπιακό, ωστόσο θεώρησα ότι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν θα μπορούσα να δώσω αυτά που ήθελα σε επτά παιχνίδια και τελικά είπα όχι. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι αρνήθηκα λόγω των συμβολαίων», ανέφερε και συνέχισε:

«Σταμάτησα στα 34, αν κι ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση. Δεν είχα την ανάγκη να αποδείξω ότι ήμουν καλός, το ήξερα.

Αν είχα παντρευτεί θα είχα περισσότερα χρήματα. Είχα πάντα μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά ήμουν δοσμένος και παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Φέρνω στο μυαλό μου διάφορες περιπτώσεις που είχα σχέσεις μαζί τους και σκέφτομαι πόσο μ@λ@κ@ς ήμουν που τις άφησα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς