17.8 C
Athens

Γιοβάνοβιτς: Ο Ιωαννίδης είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δε σκοπεύει να... αποχωριστεί τον Ιωαννίδη, τον οποίο χαρακτήρισε το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου

Το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου χαρακτήρισε τον Φώτη Ιωαννίδη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ιωαννίδης αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής της χρονιάς στα βραβεία ΠΣΑΠΠ και κατά τη διάρκεια της απονομής του ο Ντέμης Νικολαΐδης είπε «εσύ θα φύγεις από την Ελλάδα».

Στιγμές αργότερα το μικρόφωνο δόθηκε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τότε ακολούθησε η ατάκα του προπονητή του τριφυλλιού που την… είπε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, καθώς λίγο νωρίτερα αυτός είχε πει στον Αλμέιδα για «οδό που υπάρχει στο όνομα του» και στον Πινέδα για τις πολλές θέσεις που αγωνίστηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Καταρχήν, συγχαρητήρια σε όσους βραβεύτηκαν σήμερα. Ήταν ένα καταπληκτικό βράδυ πραγματικά, με ανθρώπους που μίλησαν, έμεινα εντυπωσιασμένος. Συγχαρητήρια σε όλους. Λογικό ήταν, το δικαιούνταν, ήταν κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Θέλω και εγώ από το μέρος μου να συμφωνήσω με τον Φώτη. Να δώσω συγχαρητήρια στους γονείς του Φώτη, για τις αρχές, για το πώς μεγάλωσαν αυτό το παιδί και να πω κάτι στον Ντέμη.

Όταν ο κ. Αλμέιδα ήταν πάνω, του έδωσε δρόμο στην Αθήνα, στον Πινέδα ”πάλευε” για τις θέσεις που ήταν καλύτερος. Και όταν ήρθε ο Φώτης, του είπε ”εσύ θα φύγεις”. Δεν θα φύγει ο Φώτης, θα είναι μαζί μας. Είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς