20 C
Athens

Βόλεϊ: Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τα εισιτήρια με Ροζελάρε και Νοβάρα

Ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο προμήθειας των εισιτηρίων και τι ισχύει σχετικά με την Κάρτα Μέλους εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αναφορικά με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των τμημάτων βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Ερυθρόλευκοι, στην αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με τη Ροζελάρε την Τετάρτη (29/11, 19:00), για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, δεν θα ισχύει η ελεύθερη είσοδος με την Κάρτα Μέλους, για λόγους ασφαλείας και εξαιτίας των αυστηρών κανονισμών της CEV, σε αντίθεση με ό,τι θα ισχύσει στον αγώνα της γυναικείας ομάδας με τη Νοβάρα την Τρίτη (28/11).

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενόψει των αναμετρήσεων των ομάδων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη (28/11) και την Τετάρτη (29/11) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» ενημερώνει τους φιλάθλους του για τα εξής:

Στην αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με τη Ροζελάρε την Τετάρτη (29/11, 19:00), για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, δεν θα ισχύει η ελεύθερη είσοδος με την Κάρτα Μέλους, για λόγους ασφαλείας και εξαιτίας των αυστηρών κανονισμών της CEV.

Τα εισιτήρια (5€, 10€, 15€, 20€, 30€) διατίθενται ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster, αλλά και καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Αντίθετα, στην αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, με τη Νοβάρα, την Τρίτη (28/11, 18:00) για τη φάση των «16» του Challenge Cup, ισχύει η ελεύθερη είσοδος στο Ρέντη με την Κάρτα Μέλους κατά προτεραιότητα, μέχρι την κάλυψη της πληρότητας των θέσεων στη Θύρα 1, τμήμα Α και Θύρα 3 τμήμα Β. Τα Μέλη θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο, όπου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της σεζόν 2023-24, θα παραλαμβάνουν την πρόσκληση τους που αντιστοιχεί στις θύρες 1Α και 3Β.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster και καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά)».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς