23.2 C
Athens

Γουόκαπ: Χαίρομαι που το Προολυμπιακό θα γίνει στο ΣΕΦ, θα είμαστε έτοιμοι τον Ιούλιο

Ο Τόμας Γουόκαπ έκανε ρεκόρ καριέρας στην Basket League κόντρα στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας (27/11) σε μία αναμέτρηση που δύσκολα θα ξεχάσει, καθώς χάρη στους 22 πόντους του έζησε την πιο παραγωγική του εμφάνιση στην Ελλάδα, μέχρι την επόμενη.

Ο Αμερικανός με… ελληνικά συναισθήματα άσος του Ολυμπιακού δήλωσε χαρούμενος για αυτό του το κατόρθωμα σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι κι έδωσε το σύνθημα για το Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ τον ερχόμενο Ιούλιο με την εθνική Ελλάδας, την οποία όπως προκύπτει από τα λόγια του θέλει να εκπροσωπήσει ξανά!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την νίκη επί του Περιστερίου και τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα: «Ένιωσα εξαιρετικά από το ξεκίνημα. Έχω καλό ρυθμό. Κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα, παίζουμε με ταχύτητα. Νιώθω την εμπιστοσύνη των συμπαικτών και των προπονητών μου, με πιστεύουν. Ακόμα και όταν χάνω σουτ μου λένε να συνεχίσω να σουτάρω. Αυτό σημαίνει τα πάντα για έναν παίκτη».

Για την Εθνική oμάδα και το Προολυμπιακό Τουρνουά: «Είναι μεγάλος ο δρόμος μέχρι το τουρνουά. Νιώθουμε αυτοπεποίθηση. Χαίρομαι που το τουρνουά θα γίνει σε αυτό το γήπεδο, νιώθω πολύ άνετα. Δεν μπορώ να σχολιάσω για τις άλλες ομάδες. Όμως, είμαστε ενθουσιασμένοι με όσα έχουν κάνει ο Σπανούλης και ο Ζήσης. Θα είμαστε έτοιμοι τον Ιούλιο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς