19.1 C
Athens

Ενρίκε: Η πορεία της Παρί στο Champions League θα μπορούσε να είναι πολύ σύντομη

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για ματς ζωής και θανάτου κόντρα στη Νιούκαστλ και ο Λούις Ενρίκε προειδοποίησε για όλα τα ενδεχόμενα.

Οι Γάλλοι υποδέχονται αύριο (28/11) τις Καρακάξες, με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης να κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας στο Champions League αφού η Παρί βρίσκεται σε έναν όμιλο φωτιά που είναι δεύτερη με 6 βαθμούς, έναν πίσω από την Ντόρτμουντ, έναν μπροστά από τη Μίλαν και δύο μπροστά από τη Νιούκαστλ.

Έτσι όλα είναι ανοιχτά, κάτι που εξήγησε και ο προπονητής της ομάδας σε δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε:

«Η πορεία στο Champions League θα μπορούσε να είναι πολύ σύντομη, απομένουν λίγοι αγώνες σε έναν πολύ περίπλοκο όμιλο με πολύ σφιχτή βαθμολογία.

Ο αγώνας μπορεί να είναι καθοριστικός με τη Νιούκαστλ. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη να παίξει και να είναι ανταγωνιστική.

Ελπίζω να δούμε την καλύτερη εκδοχή του κόσμου μας, ειδικά όταν ο αντίπαλος μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Χρειαζόμαστε ένα γήπεδο κι ένα πιο παθιασμένο κοινό από το συνηθισμένο. Θα παίξουμε σαν να είναι τελικός.

Η ομάδα δεν είναι ακόμα αυτό που θέλω, αλλά βρισκόμαστε σε μια ερευνητική διαδικασία, μπορούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες περισσότερο. Είμαστε μακριά από αυτό που θέλω να είναι η Παρί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς