16.1 C
Athens

Πήρε θέση για το πανό ο Σούντγκρεν: «Ήταν παρεξήγηση, ειρήνη και αγάπη σε όλους»

Τη δική του εξήγηση έδωσε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν που έχει γίνει κόκκινο πανί στο Ισραήλ μετά την άρνηση του να κρατήσει το πανό για τους ομήρους της Χαμάς.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη δεν κράτησε το πανό που σήκωσαν οι ποδοσφαιριστές της Μακάμπι Χάιφα και έγραφε «Bring them home now» για τους Ισραηλίνους ομήρους που κρατάει η Χαμάς.

Ο Σουηδός προκάλεσε αντιδράσεις με την κίνηση του αυτή, με τον Υπουργό Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ να ζητάει την ανάκληση της υπηκοότητας που του έχει δοθεί.

Ο ίδιος έδωσε τη δική του εξήγηση μέσω Instagram, αναφέροντας πως ήταν μια παρεξήγηση και εύχεται σύντομα οι όμηροι να επιστρέψουν στις οικογένειες τους.

Αναλυτικά:

«Μια στιγμή παρεξήγησης προκάλεσε μεγάλη ζημιά. Το θέμα είναι πως επέστρεψα στο Ισραήλ για να αγωνιστώ εδώ, γιατί αγαπώ την ομάδα μου. Δεν ξέραμε τίποτα για το μήνυμα, προσωπικά αυτό που επιθυμώ είναι η ειρήνη. Εύχομαι όλα αυτά να τελειώσουν γρήγορα και να επιστρέψουν οι όμηροι στις οικογένειές τους. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που επικεντρώνονται στην αγάπη. Σας αγαπώ κι εγώ και είμαι βέβαιος πως μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ειρήνη και αγάπη!»

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς