19.9 C
Athens

Ουίπεστ – Ολυμπιακός 6-7: Θρυλικό διπλό στη Βουδαπέστη με νικητήριο γκολ στο 1″ πριν τη λήξη!

Απίθανη νίκη του Ολυμπιακού στην Ουγγαρία και το 4/4 τον κάνει απόλυτο φαβορί για απευθείας πρόκριση στο φάιναλ φορ του LEN Champions League

Τεράστιο διπλό και μήνυμα πρόκρισης της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στο Final Four του LEN Champions League.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας επικράτησαν ξανά της Ουίπεστ (6-7) αλλά αυτή τη φορά στη Βουδαπέστη κι έκαναν το 4/4 στον 4ο όμιλο (12β.). Σημειώνεται πως οι Ερυθρόλευκες ουσιαστικά με νίκη επί της Βουλιαγμένης στην 5η αγωνιστική (9/3/2024) θα προκριθούν και μαθηματικά στο Final Four του LEN Champions League Γυναικών.

Η αναμέτρηση ήταν πολύ σκληρή, είχε πολλά φάουλ και οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 1-0 και κράτησαν για 8:30 χωρίς γκολ τον Ολυμπιακό, ο οποίος πάντως από το τρίτο οκτάλεπτο βρήκε τις λύσεις επιθετικά και κράτησε στην άμυνα για να πάρει τη νίκη που ήρθε χάρη σε ένα τρομερό διαγώνιο σουτ της Βασιλικής Πλευρίτου στο 1″ πριν σφυρίξει η κόρνα της λήξης!

Οι Ερυθρόλευκες έκαναν και με το παραπάνω το καθήκον τους και έδειξαν με την εικόνα τους πως αυτή η πρόκριση στις 4 κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες δεν γίνεται να χαθεί!

ΟΥΙΠΕΣΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-7

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-0, 2-2, 1-2, 2-3

ΟΥΙΠΕΣΤ (Μάρτον Μπένζουρ): Μαγκιάρι, Ομπέλι 1, Γκολοπένζα Ν., Χαΐντου 3, Λεντβάι, Βάρο, Μπάκσα 1, Φαράγκο 1, Ζεγκέντι, Τίμπα, Ίρμες, Περεζτέγκι-Νάγκι, Γκολοπένζα Ζ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου 2, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς