16.5 C
Athens

ΟΦΗ – Βόλος 1-1: Βαθμό με δέκα παίκτες οι Θεσσαλοί, παρατεταμένο ντεφορμάρισμα για τους Κρητικούς (vid)

Οι ψυχωμένοι Θεσσαλοί στην επιστροφή του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο τους, πήραν σπουδαίο βαθμό στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω και είχε τρία γκολ που ακυρώθηκαν

Γούρικη αποδείχθηκε η επιστροφή του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο του Βόλου καθώς οι Θεσσαλοί με ψυχωμένη εμφάνιση πήραν βαθμό στο Γεντί Κουλέ (1-1) απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος συμπλήρωσε πέντε αγώνες χωρίς νίκη!

Οι Κρητικοί κινδυνεύουν να βγουν εκτός 6άδας μετά το πέρας της αγωνιστικής στη Super League ενώ ο Βόλος ανέβηκε στη 13η θέση και στο +1 από τον ουραγό Παναιτωλικό (ο οποίος τίθεται αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη).

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ ανταγωνιστικοί από τα πρώτα λεπτά και κράτησαν τον ΟΦΗ μακριά από την εστία του Κόστιτς. Ο Σέρβος πάντως χρειάστηκε να επέμβει στην προσπάθεια του Καρώ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Βόλο να απαντά στις ευκαιρίες με το ωραίο σουτ του Γκαρσία που απομάκρυνε ο Μπάουμαν.

Ο VAR είχε αρκετή δουλειά στον αγώνα καθώς συνολικά ακυρώθηκαν τρία γκολ (όλα των Κρητικών) ενώ υπήρξαν πολλές φάσεις που χρειάζονταν ενδελεχή εξέταση.

Τα δύο ακυρωθέντα ήρθαν στο πρώτο μέρος και ξεσήκωσαν κάποιες λίγες διαμαρτυρίες. Ο Βόλος ήταν εκείνος που τελικά προηγήθηκε στο 40′ ο Ντέλετιτς συνεργάστηκε με τον Κόμπα κι αυτός έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και σκόραρε σε μια φάση που σηκώθηκε σημαιάκι αλλά με το video φάνηκε πως ο παίκτης του Βόλου καλυπτόταν καθαρά.

 

Για τον Βόλο θα ήταν το τέλειο πρώτο μέρος αν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν είχε αποβληθεί σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκαρσία. Οι φιλοξενούμενοι ανασυντάχθηκαν στα αποδυτήρια και γνώριζαν πως θα δεχθούν πίεση (ήδη μετά την αποβολή χρειάστηκε επέμβαση του Κόστιτς στην κεφαλιά του Μοσκέρα).

Οι Κρητικοί έφτιαξαν γρήγορα τρεις καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος πριν έρθει η… ρουκέτα του Θοράρινσον στο 60′ για το 1-1 που έβαλε φωτιά στο παιχνίδι.

 

Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου αμύνθηκαν ψυχωμένα στα υπόλοιπα λεπτά ενώ προσπάθησαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση παρά το αριθμητικό μειονέκτημα.

Προειδοποίησαν πως θα φανούν επικίνδυνοι και με τον Μωραΐτη και τον Κορνέτ, αλλά το γκολ ήρθε από τον ΟΦΗ στο 90′ με το ξερό σουτ του Μεγιάδο που δεν απομάκρυνε ο Κόστιτς.

Ωστόσο, ο Ανδριανός αφού τσέκαρε το video είδε πως ο Ντίκο (που είναι εκτεθειμένος) επηρεάζει τον Σιέλη που προσπαθεί να πάρει την κεφαλιά (πριν το γκολ) με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει.

ΟΦΗ – ΒΟΛΟΣ 1-1

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

Σκόρερ: 60′ Θοράρινσον, 90′ Μεγιάδο / 42′ Κόμπα

Διαιτητής: Ανδριανός

Κίτρινες: Μαρινάκης, Ντίκο, Γκαγέγκος / Γκαρσία, Κόμπα, Κόστιτς, Μπαριέντος

Κόκκινη: 45+1′ Γκαρσία

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (85′ Λάρσον), Αμπάντα (77′ Νέιρα), Θοράρινσον, Καρώ, Πασαλίδης, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Γκαγέγκος (46′ Φελίπε), Ντίκο, Μοσκέρα (62′ Ριέρα)

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Άλχο (80′ Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (79′ Γκλάβτσιτς), Μπαριέντος, Κόμπα (62′ Κορνέτ), Κίτσος (46′ Μωραΐτης), Ντέλετιτς (58′ Μύγας), Γκαρσία

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς